2022
Slenders Footcare & Cosmetics - Velco Voetverzorging
Pedicure

Door onze jarenlange ervaring zijn we expert in pedicure. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen groeien. Bij Slenders Footcare & Cosmetics kan je alles vinden voor een professionele pedicure praktijk. Van praktijkinrichting en producten tot professionele opleidingen. Altijd met een eerlijk advies en financieringsoplossingen.  

Odoo + afbeelding en tekst

Basisopleiding pedicure

Ieder mens krijg wel eens te maken met voetproblemen. Het heeft verschillende oorzaken, maar de oplossing wordt meestal gezocht bij de professionele pedicure. Met onze basis opleiding pedicure ben je klaar om het verschil te maken voor jouw cliënten!

Valkenswaard Woensdagen € 1.995,-
Odoo + afbeelding en tekst

Opleiding medische pedicure 

Tijdens de opleiding leert u hoe u cliënten met een risicovoet kan behandelen en houdt u zich bezig met de Specialistische technieken; Nagelregulatie, Nagelreparatie, Orthesiologie en Anti druk technieken. Zodat u die later kan uitvoering in je eigen praktijk

Valkenswaard Dinsdagen €2.815
Odoo + afbeelding en tekst

Training voet en onderbeen massage

Wil jij je klanten een fijne voeten en onderbeenmassage kunnen geven? Met deze trainingen kun jij dat bij jouw klanten doen.

Valkenswaard vrijdagen € 140,-
Odoo + afbeelding en tekst

Training cosmetische voetverzorging

Veel op bloten voeten gelopen? Tijd voor extra aandacht voor de voeten. Met de cursus kun jij jouw klanten een extra behandeling aanbieden. Alleen geschikt voor gezonde voeten en nagels.

Valkenswaard vrijdagen € 95,-
Odoo + afbeelding en tekst

Opleiding gel polish op teennagels

In de workshop gelpolish op de teennagels leer de manier waarop je goed de gelpolish aan kan brengen zodat hij 5-6 weken goed blijft zitten, strak te lakken en French Pedicure lakken. Met name geschikt voor gezonde en natuurlijke nagels.


Valkenswaard Vrijdagen € 75,-
Odoo + afbeelding en tekst

Footlogix product training

Bereid je volledig voor om aan de slag te gaan met Footlogix in jouw salon of praktijk.
De training bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelten.

Valkenswaard Diverse mogelijkheden € 25,- borg
Odoo + afbeelding en tekst

WandelWol

In deze workshop ga je leren hoe je met WandelWol werkt en hoe je het toepast. Na de workshop kun jij direct aan de slag in je salon of praktijk.

Valkenswaard Zaterdagen € 75,-
Odoo + afbeelding en tekst

Opfris cursus voor pedicure

Werk jij in de basis pedicure branche en wil je even een snelle cursus van alle nieuwe trends rondom pedicure? Zo ja. Dan is dit jouw cursus.

Valkenswaard vrijdagen € 125,-
Odoo + afbeelding en tekst

Workshop Podofix

Tijdens deze cursus leer je de theorie achter de Podofix nagelbeugel, praktijkkennis en je gaat werken met de Podofix nagelbeugel

Valkenswaard vrijdagen vanaf € 65,-
Odoo + afbeelding en tekst

Cursus praktijkvragen

Tijdens deze cursus gaan we samen met jou kijken waar je tegenaan loopt en hoe wij dit samen kunnen oplossen. Dit doen we door te achterhalen wat het probleem veroorzaakt en hoe je in de toekomst kunt voorkomen dat deze problemen ontstaan

Valkenswaard Zaterdagen € 115,-